Wednesday, September 26, 2012

BABY ON THE WAY SOON...GOT TO HURRY UP...!

wELL IT'S ALMOST TIME FOR MY GRANDSON TO BE BORN...ISAIAH SINCERE BONILLA...I GOT TO GET BUSY AND GET THIS BLANKET GOING. WELL I FINALLY SAT DOWN AND GOT BUSY THE OTHER NITE. TODAY WE WENT TO THE DR.S AND I LISTEN TO HIS HEART BEAT. IT'S VERY STRONG THE DR. SAID...(NICE)
I PICKED IVORY, BLUE AND BROWN COLORS WHICH I REALLY LIKE I DID THEM NOT IN BABY COLORS BECAUSE MY OLDEST DAUGHTER IS MAKING A BABY ONE.
SO I'M MAKING THIS ONE FOR THE CRIB...
CAN'T BELIEVE WE GONNA HAVE A BABY IN THE HOUSE....PRETTY SOON LITTLE TINY FEET AND HANDS...
UPDATE.... I HAVE BEEN HOME RE-DOING MY LIVING ROOM IN PINKS AND IVORY's YESTERDAY. I FALL CLEANED..IS THERE SUCH A THING...LOL BUT YES, THAT'S WHAT I HAVE BEEN UP TO...JESSE IS NO LONGER IN THE PICTURE. IT JUST DIDN'T WORK OUT WITH US. I HAVEN'T BEEN SLEEPING TO GOOD THE LAST FEW DAYS. . MY PANIC HAS BEEN BOTHERING ME ..I'M HAVING A VERY TIRED DAY TODAY. WE HAVE TO RETURN TO THE HOSPITAL FOR THE DIABETIC ROOM FOR VEE SHE HAS GESTATIONAL DIABETES.. O I FORGOT I FINALLY GOT MY SANDING DONE ON REMEMBER MY CABINET AND DID THE FILLER...AND LISTEN UP...PAINTED THE PRIMER ON...YEAH FOR ME..FINALLY. THEN THE DUM WEATHER CHANGED AGAIN...DARN IT...WELL I'M OFF AND ON THE WAY TO THE NEXT DR APPOINTMENT. WISHING YOU A LOVELY DAY WITH LOVE JANICE...SEE YOU SOON...

2 comments:

  1. Isaiah will be cozy under that pretty crib blanket you are crocheting. It will be so nice to have a sweet little one in the house. You are a busy girl and that is good!Busy and creative hands and mind are happy ones! Wishing you happy days this Autumn.

    ReplyDelete
  2. So exciting! Baby will be so snug and warm in your arms and with that beautiful blanket!

    ReplyDelete