Tuesday, October 25, 2011

Busy Bee Day....


OF COURSE I LOVE AUTUMN..DON'T YOU....I HAVE BEEN FOOLING AROUND IN THE KITCHEN ALL DAY LONG..FIRST I DECIDED TO MAKE CHICKEN ENCHILADA AND SOME PERUVIAN BEANS, THE BEANS ARE A LITE YELLOWISH COLOR THEY ARE VERY NICE IN TASTE.. I HAD ROASTED A CHICKEN THE OTHER NIGHT AND DECIDED TO TAKE THE MEAT OFF AND MAKE THE ENCHILADAS, SO I DID THAT THEN I DECIDED CAUSE I HAD THIS CABBAGE TO MAKE COLE SLAW LIKE KENTUCKY FRIED CHICKENS ... SO I DID THAT THEN I DECIDED TO MAKE THE DULCE DE LECHE BANANA CAKE..(iT'S COOLING OFF NOW) AND THE FROSTING IS IN THE REFRIGERATOR... AND THEN I TOOK THE BONES FROM THE CHICKEN AND MADE A POT OF SOUP W/ SOME VEGETABLE AND PASTA... AND IM TIRED OUT NOW.... BUT IT KEPT ME BUSY ALL DAY LONG AND I DIDN'T THINK TO MUCH ABOUT SOME THINGS... WE HAVE BEEN AT MOMS HOUSE FOR SEVERAL DAYS NOW. WE HAD TO GO TO THE DOCTORS YESTERDAY ALL MY TEST CAME BACK GOOD MY CHOLESTEROL WAS GOOD AND ALL MY BLOOD WORK..THANK GOOD NESS.... I CAN'T WAIT TO TRY THE CAKE IT SMELLS DIVINE ...

YOU CAN SMELL THE BANANA AND THE CARMEL... O MY...


Here's my Dulce de leche cake...it taste very good but you could eat probably only a small slice it is very rich..but was a great fun cake to make..it's very moist It's a keeper recipe for sure...

WISHING YOU A WONDERFUL NITE AND MANY SWEET DREAMS...WITH LOVE JANICE....O I FORGOT TO TELL YOU THE RECIPE FOR THE CAKE IS THE NEXT POST DOWN...I FOUND IT AND POSTED IT THEN BAKED IT TODAY..

4 comments:

  1. what a nice post and music...love your cooking..hope the lord is working things out for you you are on my mind..jesus loves you he do have a fine day janice..loves soraya (leaving to work)

    ReplyDelete
  2. You sure have been busy in the kitchen, cooking up a storm! :) That cake looks just too good. I could go for a slice of that right about now :)
    Glad to hear your test results all came back fine as well.
    Have a lovely week...

    ReplyDelete
  3. So glad to hear your test came back good.... What a load of your mind!!
    You sure have been baking up a storm. Everything looks so good!!
    Have a Wonderful Day!
    Marilyn

    ReplyDelete
  4. Thank you my favorite Ladies...you give me such support..have a great day too..hugs.

    ReplyDelete